Кадър: Канал 3В рамките на ВМРО няма никакви проблеми. Правителството е стабилно.

...
Кадър: Канал 3В рамките на ВМРО няма никакви проблеми. Правителството е стабилно.
Коментари Харесай

Нено Димов: Друга формула за управление няма и тази има бъдеще поне още две години

Кадър: Канал 3

" В рамките на ВМРО няма никакви проблеми. Правителството е устойчиво. Ще се отнася до дребната коалиция, част от дребната коалиция заложиха на персонална експанзия, което им донесе 1% утвърждение. " Това съобщи в предаването " Всичко коз " по Канал 3 министърът на околната среда и водите Нено Димов.

" Сериозното отношение на ВМРО им донесе 8 %. ВМРО иска обзор на това което се е случили през последните две години. Равносметката която желаеме да създадем, не е мотив за ново напрежение. При всички положения, след тези избори на които ВМРО се показа безапелационно, както и ГЕРБ, не виждам предварителни избори. Друга формула за ръководство няма и тази има бъдеще най-малко още две години ", добави министърът.

Министър Димов, разяснява и новия Европейски парламент.

" Трудно ще проработи новият европейски парламент. Той е доста по-фрагментиран от предходния. Ще трябват най-малко четири политически партии които да образуват болшинство, което прави доста по-трудно изборът на комисия. Предполагам, че ще се направи всичко допустимо статуквото което управляваше ЕП да резервира своята мощ. ЕНП и ПЕС губят сериозна подкрепа, която отича по-наляво и по-надясно. На процедура, в случай че погледнем световно, левите и зелените губят 24 места, до момента в който десните печелят 21. В рамките на лявото пространство има вливане в Зелените. Това се случва и в ЕНП. Все още тези процеси са в начален етап ", разяснява Нинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР